Recent in Zuidpolder

Drukbezochte Meet & Greet - Ruijtersweide

De Meet & Greet van de woningen in Ruijtersweide, Zuidpolder – Eemnes, op donderdag 14 juni jl. was een groot succes. Ruim 250 geïnteresseerden bezochten deze avond in Grand Café Eemland.

 

De verkoop startte op 7 juni via www.ruijtersweide.nl en een groot aantal belangstellenden had zich al online ingeschreven. Tijdens de Meet & Greet stelden zij vervolgens gericht vragen over de verschillende woningtypes die men tevoren al goed online had kunnen bekijken. Natuurlijk was er voor elke bezoeker een prachtige sfeerbrochure en kon men de maquette en alle woningtypes uitgebreid bekijken.

 

De bezoekers reageerden enthousiast op de architectuur en uitstraling van de woningen. De starterswoningen met een verkoopprijs van € 213.500 v.o.n. kregen veel belangstelling. Veel animo was er ook voor de herenhuizen, de grotere twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Ook was er aandacht voor het feit dat de energiezuinige woningen met een EPC=0 veel comfort bieden tegen lagere woonlasten. Met de mogelijkheid voor de optie gasloos wonen zijn de woningen in Ruijtersweide voorbereid op de toekomst.

 

Voor de woningen in Ruijtersweide is een veelvoud aan inschrijvingen ontvangen. Maandag 18 juni sluit om 10.00 uur de inschrijving. Bij meerdere gegadigden voor dezelfde woning, vindt er onder leiding van een notaris een loting plaats. In week 25 ontvangen alle inschrijvers een bericht over de toewijzing van de woningen. Naar verwachting start de bouw in het eerste kwartaal van 2019.

 

Drukbezochte Meet & Greet – Ruijtersweide

Terug

Categorieën

Alles

Wonen in de polder?

Ontspannen wonen in een groene polder. Dit kan straks. Lees hier meer over wonen in Zuidpolder Eemnes.

Uw woonwensen centraal