Recent in Zuidpolder

Drukbezochte Meet & Greet - Ruijtersweide II


Het was een gezellige drukte op 18 juni 2019 in Grand Café Eemland. Ruim 350 geïnteresseerden bezochten de Meet & Greet Ruijtersweide II. De online verkoop startte op 11 juni en veel belangstellenden hadden al direct het inschrijfformulier ingevuld. Tijdens de Meet & Greet kon je alle woningen uitgebreid bekijken en gericht je vragen stellen. En natuurlijk kon je de fraaie nieuwe sfeerbrochure bekijken en meenemen. Daar werd goed gebruik van gemaakt!
 
Landelijk wonen voor verschillende doelgroepen
De bezoekers reageerden enthousiast op de dorpse architectuur en uitstraling van de woningen. Voor de starterswoningen met een verkoopprijs van € 199.000 - € 218.500 v.o.n. was grote belangstelling. Ook andere woningen, zoals de twee- en drie-onder-een kapwoningen en de vrijstaande woning, trokken de aandacht. Wethouder Reijn: “Vanuit de gemeente Eemnes zijn we weer een stap verder in de ontwikkeling van Zuidpolder: de realisatie van woningen voor doelgroepen in verschillende levensfases, zoals starters en senioren. Deze variatie zorgt ervoor dat de bewonerssamenstelling en -leeftijdsopbouw in Zuidpolder de komende jaren in balans blijft. Dat vinden wij belangrijk.”
 
Toewijzing woningen
De inschrijving voor de voor de senioren- en sociale koopwoningen sluit op vrijdag 28 juni a.s. De inschrijving voor de overige woningen sluit al eerder; op maandag 24 juni. Zijn er voor een woning meerdere gegadigden, dan volgt aansluitend een loting door de notaris. Natuurlijk ontvangen alle inschrijvers zo spoedig mogleijk bericht.
 
 
 
Terug

Categorieën

Alles

Wonen in de polder?

Ontspannen wonen in een groene polder. Dit kan straks. Lees hier meer over wonen in Zuidpolder Eemnes.

Uw woonwensen centraal