Privacyverklaring

Privacyverklaring Zuidpolder Eemnes

Je privacy is voor projectbureau Zuidpolder van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website http://www.zuidpoldereemnes.nl en in klantcontact allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

 

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met projectbureau Zuidpolder.

 

Contactformulier
Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij je telefoonnummer, e-mailadres en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

 

Nieuwsbrief en reclame
Wij willen je graag op de hoogte houden en reclame sturen over actualiteiten, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten. Dit doen wij:

  • per e-mail
  • via social media
  • per telefoon

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Je kunt dit aangeven als je wordt gebeld.
 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij verstrekken enkel persoonsgegevens aan derden die onder contract met ons zijn verbonden (ontwikkelaars en makelaars) en niet zonder dat daar een wetmatige grondslag voor is. De wetmatige grondslagen kun je vinden op de website van de autoriteit persoonsgegevens ( https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl). Voor de verwerkingen bij projectbureau Zuidpolder geldt dat je er expliciet toestemming voor hebt gegeven bij ons of bij één van onze dataleveranciers.

 

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, hebben wij verschillende beveiligingsmaatregelen getroffen. Onze data staat veilig opgeslagen en alleen geautoriseerde personen/instellingen hebben toegang tot deze locaties. Wij zien hier uitvoerig op toe. De uitwisseling van persoonsgegevens vindt via een beveiligde omgeving plaats.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

 

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Klacht indienen
Wij doen ons uiterste best om de privacy van iedereen te waarborgen. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan willen we dat graag horen. Je kunt via onderstaande contactgegevens met ons contact opnemen.

 

Contactgegevens
Projectteam Zuidpolder
Zuidersingel 1, 3755 AZ Eemnes
Tel: 06-50628131

Zuidpolder@eemnes.nl